Oferta Pune http://www.ofertapune.com/ Sun, 22 Jul 2018 09:35:56 +0000 rss20 by http://www.ofertapune.com/ info@itbmgroup.com (Oferta Pune) Kuzhiniere http://www.ofertapune.com/job/kuzhiniere/6204/ http://www.ofertapune.com/job/kuzhiniere/6204/ Fri, 20 Jul 2018 00:00:00 +0000 Inxhinier Mekanik http://www.ofertapune.com/job/inxhinier-mekanik/6203/ http://www.ofertapune.com/job/inxhinier-mekanik/6203/ Treg Auto sha, Kerkon te punesoje: -Inxhinier mekanik me eksperience pune Pagat e kenaqshme Ju lutemi te interesuarve te dergojne CV e tyre ne adresen e e-mailit vocaj@yahoo.com ose te kontaktojne ne nr e telefonit 0694020001/0694020007 Faleminderit Wed, 18 Jul 2018 00:00:00 +0000 Motorrist http://www.ofertapune.com/job/motorrist/6202/ http://www.ofertapune.com/job/motorrist/6202/ Treg Auto sha, Kerkon te punesoje: -Motorrist me eksperience nga mosha 25-40 vjecare. Puna me nje turn,orari 08:00 deri ne 17:00. Pagat e kenaqshme Ju lutem te interesuarve te telefonojne ne nr 0694020001/0694020007 ose te dergojne email ne : vocaj@yahoo.com Faleminderit Wed, 18 Jul 2018 00:00:00 +0000 Ekonomiste http://www.ofertapune.com/job/ekonomiste/6201/ http://www.ofertapune.com/job/ekonomiste/6201/ Treg Auto sha, Kerkon te punesoje: -Ekonomiste me eksperience nga mosha 25-40 vjecare. Puna me nje turn,orari 08:00 deri ne 17:00. Pagat e kenaqshme Ju lutem te interesuarve te dergojne CV ne adrese e e-mailit: vocaj @yahoo.com ose te telefonojne ne nr 0694020001/0694020007 Faleminderit Cel. : 0694020001/0694020007 Wed, 18 Jul 2018 00:00:00 +0000 OFROJME VENDE PUNE MASAZHERE http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-masazhere/6200/ http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-masazhere/6200/ Ofrojme vende pune edhe per disa masazhere(femra) dhe praktikante me pagese te cilave ua mesojme punen e masazhes. Ne ju ofrojme page te kenaqshme, kushte te mira pune me kontrate pune si dhe siguri ne pune. Te interesuarat te lajmerohen ne nr e tel apo ne viber +383 45 529 514 Sat, 14 Jul 2018 00:00:00 +0000 Ofrojme vende pune per Masazhere dhe Praktikante http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-per-masazhere-dhe-praktikante/6199/ http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-per-masazhere-dhe-praktikante/6199/ Ofrojme vende pune per 2 masazhere(femra) 3 praktikante (te masazhes me pagese) dhe dy recepsioniste. Ne ju ofrojme page te kenaqshme, kushte te mira pune me kontrate pune si dhe siguri ne pune. Te interesuarat te lajmerohen ne nr e tel apo ne viber +383 45 529 514 apo te lajmerohen ne njeren nga lokalet tona ne Dardani apo ne Aktash Sat, 14 Jul 2018 00:00:00 +0000 Ofrojme vende pune per Masazhere dhe Praktikante http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-per-masazhere-dhe-praktikante/6198/ http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-per-masazhere-dhe-praktikante/6198/ Ofrojme vende pune per 2 masazhere(femra) 3 praktikante (te masazhes me pagese) dhe dy recepsioniste. Ne ju ofrojme page te kenaqshme, kushte te mira pune me kontrate pune si dhe siguri ne pune. Te interesuarat te lajmerohen ne nr e tel apo ne viber +383 45 529 514 apo te lajmerohen ne njeren nga lokalet tona ne Dardani apo ne Aktash Sat, 14 Jul 2018 00:00:00 +0000 Ofrojme vende pune per Masazhere dhe Praktikante http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-per-masazhere-dhe-praktikante/6197/ http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-per-masazhere-dhe-praktikante/6197/ Ofrojme vende pune per 2 masazhere(femra) 3 praktikante (te masazhes me pagese) dhe dy recepsioniste. Ne ju ofrojme page te kenaqshme, kushte te mira pune me kontrate pune si dhe siguri ne pune. Te interesuarat te lajmerohen ne nr e tel apo ne viber +383 45 529 514 apo te lajmerohen ne njeren nga lokalet tona ne Dardani apo ne Aktash Sat, 14 Jul 2018 00:00:00 +0000 Ofrojme vende pune per Masazhere dhe Praktikante http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-per-masazhere-dhe-praktikante/6196/ http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-per-masazhere-dhe-praktikante/6196/ Ofrojme vende pune per 2 masazhere(femra) 3 praktikante (te masazhes me pagese) dhe dy recepsioniste. Ne ju ofrojme page te kenaqshme, kushte te mira pune me kontrate pune si dhe siguri ne pune. Te interesuarat te lajmerohen ne nr e tel apo ne viber +383 45 529 514 apo te lajmerohen ne njeren nga lokalet tona ne Dardani apo ne Aktash Sat, 14 Jul 2018 00:00:00 +0000 OFROJME VENDE PUNE EDHE PER DISA MASAZHERE http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-edhe-per-disa-masazhere/6120/ http://www.ofertapune.com/job/ofrojme-vende-pune-edhe-per-disa-masazhere/6120/ Ofrojme vende pune edhe per disa masazhere(femra). Ne ju ofrojme page te kenaqshme, kushte te mira pune me kontrate pune si dhe siguri ne pune. Te interesuarat te lajmerohen ne nr e tel apo ne viber +377 45 529 514 Sat, 14 Jul 2018 00:00:00 +0000 Accounting Assistant http://www.ofertapune.com/job/accounting-assistant/6195/ http://www.ofertapune.com/job/accounting-assistant/6195/ Tue, 10 Jul 2018 00:00:00 +0000 DevOps Engineer http://www.ofertapune.com/job/devops-engineer/6194/ http://www.ofertapune.com/job/devops-engineer/6194/ Tue, 10 Jul 2018 00:00:00 +0000 Tourism Sales Agents/Management http://www.ofertapune.com/job/tourism-sales-agents-and-management/6193/ http://www.ofertapune.com/job/tourism-sales-agents-and-management/6193/ Tue, 10 Jul 2018 00:00:00 +0000 http://www.ofertapune.com/job/montera-me-pervoje-500-paga/6192/ http://www.ofertapune.com/job/montera-me-pervoje-500-paga/6192/ Mon, 09 Jul 2018 00:00:00 +0000 Shitese http://www.ofertapune.com/job/shitese/6191/ http://www.ofertapune.com/job/shitese/6191/ Tue, 03 Jul 2018 00:00:00 +0000