KYQUNI Regjistrohuni Krko Pun  
Informatat e pundhnsit
Mane TCI

Kompania ManeTCI është një kompani e mirënjohur investitore dhe zhvilluese në Europën Lindore dhe në rajonin ballkanik, e themeluar në Shqipëri dhe e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si qendra tregtare, godina rezidenciale, qendra sociale dhe kulturore, ndërtime industriale dhe infrastrukturë.

Kjo kompani, në bashkëpunim me projektues dhe ndërtues të huaj ndërtoi qendrën e parë tregtare në Tirane, Shqipëri, e quajtur Qendra Tregtare Univers ('QTU")

Mane TCI solli për herë të parë në Shqipëri konceptin e qendrave tregtare sipas standardeve europiane dhe influencoi mentalitetin e shqiptarëve ne konceptin e blerjes

- Historia

Kompania ManeTCI është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, regjistruar në Regjistrin Tregtar me anë të vendimit Nr 27647 më datë 30.09.2002 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, me seli në Tiranë.
Z. Samir Mane është presidenti dhe aksionieri i vetëm në këtë kompani. Ndërkohe shoqëria përfaqësohet rregullisht nga Administratori i saj. Z. Luan Saliaj.
Qëllimi kryesor i kësaj kompania ka qenë, ndërtimi dhe manaxhimi i qendrave të mëdha tregtare sipas standardeve europiane.
Tashmë qëllimi është përmbushur. Mane TCI ka ndërtuar qendrën e parë tregtare më moderne në Shqipëri dhe po përgatitet për të hapur një të re: Tirana East Gate.

- Vizioni ynë

Kompania i dedikon suksesin e vazhdueshëm menaxhimit bashkëkohor, praktikës në punë, përthithjes së eksperiencës së huaj dhe vendase, si edhe stafit të mirëinformuar, i cili është në gjendje të reagojë në mënyrë të shpejtë, efikase dhe me guxim. Rezulatet e punës sonë të deritanishme kanë krijuar bazën për një funksionim të qëndrueshëm të të gjithë sistemit.

Kompania: Mane TCI
Lloji i Kompanis: Pundhns
Personi kontaktues:
Adresa: Autostrada Tirane - Durres / km 6 ,
Qyteti: Tiran
Kodi Postar:
Shteti: Shqipri
Tel: +355 42 380 124
Fax: +355 42 380 170
E-mail: nfo@manetci.com.al  [ Drgo mesazh privat] 
Web: http://www.manetci.com.al
Regjistruar me: 01/04/2010
Gjithsejt pun t shpallura: 2
Pr momentin t hapura: 0

Vendee e hapura t puns nga kjo kompani:

Asnj pun nuk sht gjetur nga ky pundhns.

Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. T gjitha t drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plot apo i pjesrishm n fardo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com sht i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot prkatse jan marka tregtare t Ofertapune.com LLC.