KYQUNI Regjistrohuni Krko Pun  
Informatat e pundhnsit
A1 Televizion

Televizioni A1 është televizioni më i ri Shqiptar. I menduar si “A1” – Televizioni i Njerëzve Aktiv”, ai ka në fokusin e tij dhënien e informacionit më të shpejtë dhe cilësor të mundshëm, pasqyrimin e zhvillimeve ekonomike dhe teknologjike më të fundit.

A1 i apelon një audience urbane, profesioniste dhe te mirëinformuar.

Ajo që do t’ju servir ekrani i këtij televizioni, do të jetë gjithçka që i nevojitet një personi aktiv që punon, që dëshiron të jetë në dijeni se çfarë ndodh para dhe pas skenave në Shqipëri dhe botë.

Nga ora 6:00 deri në 18:00, televizioni A1 i përmbahet formatit “OFFICE” ku transmetimet normale të televizionit do të rrethohen nga shtresa të ndryshme informacioni të shkruar, të rifreskuar ndarë sipas “Kronikë”, “Ekonomi”, “Infotreg”, “Utilitete”

Edhe programet e transmetuara gjatë formatit “Office” do të jenë të dizenjuara për një target profesionistit, aktiv, urban – informacione të shpejta në pilula, lajme të fundit – me përdorim maksimal të mbulimit Live, analiza të gjendjes ekonomike, emisione biznesi, muzikë çlodhëse.

Pas orës 18:00, A1 ka një format tradicional, me lajme dhe emisione inormative dhe argëtimi. Argëtimi në A1 do të përfshijë më të mirën nga bota. Do të ketë një distancim total nga moda e telenovelave. Shikuesve të A1 do t’ju përçohen prodhime televizive të sukseshme në botë me target të njëjtë me konsumatorin urban të informacionit, me prirje ekonomike të formatit “OFFICE”.

Por, e veçanta dhe fokusi i A1 televizion, është lajmi i fundit. Një rrjet gjigand reporterësh dhe përdorimi i teknologjive të fundit mundëson dhe synon të paraqesë lajmet dhe informacionin e fundit brenda pak minutash. A1 televizion kërkon edhe një përfshirje sa më të madhe të publikut në lajm, duke i dhënë mundësi çdo qytetari të kthehet në një reporter dhe të dërgojë informacionet për çdo lloj ngjarje.

Website i A1 televizion është gjithashtu një projekt ambicioz. I bazuar në redaksinë e A1 Televizion, stafi i gazetarëve online kanë si mision të përcjellin çdo lajm, kronikë ose analizë që vjen në redaksi, direkt në faqen e web, me qëllimin që www.a1tv.com.al, të pasqyrojë në çdo cast, 24 orë në ditë, informacionin më të ri nga Shqipëria, edhe para se të jetë transmetuar në cilindo televizion.

Me këtë faqe shpresojmë të plotesojmë nevojën për informacion të të gjithë shqiptarëve në Shqipëri dhe në botë.

Ju lutemi të gjithë vizitorëve të na shkruajnë, të na japin sygjerimet dhe kritikat e tyre dhe çdo mendim që kanë rreth faqes apo komente mbi lajmet.

Kompania: A1 Televizion
Lloji i Kompanis: Pundhns
Personi kontaktues: A1 Televizion
Adresa: Rruga Aleksander Moisiu Nr76/1 Ish Kinostudio Shqiperia Sot
Qyteti: Tiran
Kodi Postar:
Shteti: Shqipri
Tel: 04375 510
Fax:
E-mail: marketing@a1tv.com.al  [ Drgo mesazh privat] 
Web: http://www.a1tv.com.al
Regjistruar me: 04/09/2006
Gjithsejt pun t shpallura: 1
Pr momentin t hapura: 0

Vendee e hapura t puns nga kjo kompani:

Asnj pun nuk sht gjetur nga ky pundhns.

Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. T gjitha t drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plot apo i pjesrishm n fardo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com sht i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot prkatse jan marka tregtare t Ofertapune.com LLC.