KUSHTET E PËRDORIMIT

Oferta Pune ka bërë të gjitha përpjekjet e nevojshme që të gjitha informatat në këtë web faqe janë të sakta gjatë kohës sa ju jeni i përfshirë. Sidoqoftë, mund të ketë gabime të rastësishme për të cilat Oferta Pune kërkon ndjesë.

Përdorimi i kësaj faqe nënkupton pranimin e këtyre kushteve dhe të cilat hyjnë në fuqi nga dita kur ju e përdorni për herë të parë këtë web faqe. Oferta Pune ka të drejtën e ndyshimit të këtyre kushteve duke postuar ndryshimet online.

Ju jeni përgjegjës për rishikimin e këtyre informatave të postuara online që të jeni me kohë në dijeni me ndryshimet e bëra. Vazhdimi i përdorimit të mëtutjeshëm të web faqes pas ndyshimeve të bëra automatikisht nënkupton pranimin tuaj të këtyre kushteve. Oferta Pune nuk mban përgjegjësi për pasaktësitë apo anomalitë tjera, si dhe qdo vendim të cilin e merrni nga informatat në këtë web faqe janë përgjegjësi e juaja personale.

Oferta pune nuk mban përgjegjësi për dëmet direkte, të veçanta apo indirekte, apo dëme të qfarëdo lloji tjetër që rezultojn nga informatat e marra në mënyrë direkte apo indirekte nga kjo web faqe.

Materiali nuk duhet të kopjohet, riprodhohet, ribotohet, shkarkohet, postohet apo transmetohet në asnjë mënyrë përveq për nevojat tuaja jokomerciale dhe përdorim personal.

Çdo përdotim tjetër kërkon lejen e shkruar nga oferta pune. Ju pajtoheni të mos përshtatni, ndryshoni apo krijoni vepra tjera nga materiali i dalur nga kjo web faqe apo për çfarëdo qëllimi tjetër përveç për përdorimin tuaj - jofitimprurës.
Ju pajtoheni të përdorni këtë web faqe për qëllime të ligjshme apo në atë mënyrë që nuk i dhunoni, kufizoni apo pengoni të drejtat e palëve të treta në këtë web faqe.

Kufizimi apo pengimi i tillë përfshinë pakufizim sjelljen e paligjshme e cila mund të shkaktoj probleme apo paqartësi te cilido person dhe transmetim të përmbajtjes vulgare, ofenduese apo prishjen e rrjedhës normale në këtë web faqe.

Faqja dhe informatat, emrat, pamjet, fotografitë, logot dhe ikonat që kanë të bëjnë me oferta pune, produktet dhe shërbimet (apo produktet dhe shërbimet e palëve tjera) jepen ashtu siç janë, pa ndonjë reprezentim apo ndërhyrje dhe pa garancion të çfarëdo lloji. Oferta Pune nuk merr përgjegjësi për asnjë dëmtim, ku përfshihen pa kufizim dëmet indirekte apo konsekuencile, apo qfarëdo dëmtimi që del nga përdorimi apo humbja e të drejtës së përdorimit, përfitimet, të dhënat, apo gjatë aktit të kontratës, neglizhencës, që dalin nga apo në lidhje me përdorimin e këasj faqeje.

Oferta pune nuk garanton që funksionet të cilat i përmban materiali i kësaj faqeje nuk do të ndërpriten apo do të jenë pa gabime, që këto defekte do të korrigjohen, apo që ky web apo serveri që e mundëson këtë faqe nuk ka virusa apo bug-a, por nuk garantojmë funksionalitetin përpikmërinë dhe besueshmërinë e materialeve. Emrat, pamjet dhe logot që identifikojnë Oferta Pune apo produketet dhë shërbimet e saj, janë shenja në pronësi të oferta punës.

Çdo vizitorë që i jep informata Oferta Pune pajtohet që oferta pune ka të drejta të pakufizuara në këto informata dhe që Oferta Pune mund t'i përdorë këto informata në çfardo mënyre që i nevojiten. Informatat e tilla që jepen nga vizitorët janë jo-konfidenciale. Nëse ka konflikt në mes të këtyre kushteve dhe rregullave dhe/ose kushteve specifike që paraqiten në këtë web, që lidhen me materialin specifik atëherë opcioni i dytë do të merret i drejtë dhe përfundimtar.

Këto kushte dhe rregulla do të jenë në pajtim me ligjet e vendit. Konfliktet që dalin nga këtu, do të jenë ekskluzivisht subjekt i gjyqeve të vendit. Nëse nuk pranohen këto rregulla dhe kushte, duhet të ndërprehet menjëher përdorimi i kësaj web faqeje.

Lidhjet me faqet tjera

Disa linka në këtë web faqe do t'ju lejojnë të dilni nga kjo web faqe. Faqe me të cilat do t'ju lidhin këta link-a nuk janë nën kontrollë të Oferta Pune dhe oferta pune nuk është përgjegjëse për përmbajtjen e cilësdo faqe ku ju lidhë linku apo linkat tjerë në faqen ku ju ka lidhur linku nga faqja jonë. Oferta Pune ju siguron këta linka vetëm si diçka që ju konvenon dhe përfshirja e çfarëdo linku nuk implikon vulën dhe konfirmimin e Oferta Pune

Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. Tė gjitha tė drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plotė apo i pjesėrishėm nė ēfarėdo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com ėshtė i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot pėrkatėse janė marka tregtare tė Ofertapune.com LLC.