KYQUNI Regjistrohuni Kërko Punë  
BENEFICIONET E ANËTARËSIMIT

Regjistrim dhe Postim të Rezymesë Falas!
Ju mund të krjoni llogarinë dhe të postoni rezymenë tuaj falas në sistemin tonë. Punëdhënësit do të kenë mundësi të kërkojnë dhe ta gjejnë rezymenë tuaj.
Sistemi automatik i njoftimeve!
Ju mund t'i pranoni punët ditore/javore përmes emailit, të cilat përshtaten me rezymenë tuaj.
Ngarkoni file-in e rezymesë!
Ju mund ta ngarkoni file-in e rezymesë tuaj si word/pdf format.
Modifiko rezymenë online!
Ju mund t'i ndryshoni informatat e rezymesë në çdo kohë, mund t'i shikoni ndryshimet online dhe ta publikoni kur të jetë gati.
Fshehni informatat personale!
Ju mund t'i fshehni informatat (emrin, adresën, email-in, telefonin, vendin) të mos shihen nga punëdhënësit kur ata e shikojnë rezymenë tuaj.
Fsheh rezymenë tuaj gjat kërkimeve nga punëdhënësit!
Ju mund ta fshehni rezumenë tuaj nga punëdhënësit dhe ta shfrytëzoni vetëm kur aplikoni për ndonjë punë.
Kërko Punët dhe Apliko Online!
Ju mund t'i kërkoni punët që gjenden në bazën tonë të të dhënave dhe të aplikoni online, nëse e keni të botuar rezymenë.
Statistikat e Llogarisë!
Statistika online për numrin e punëdhësve që ua kanë shikuar rezymenë, numrin e punëdhësve që ua kanë shikuar kontakt informatat, numrin e punëdhënësve që ua kanë shkarkuar rezymenë dhe numri total për punët në të cilat keni aplikuar.
Inbox-i Im!
Aplikimet për punë dhe mesazhet private ruhen në këtë pjesë. Ju mund t'i shikoni mesazhet private që i keni marrë nga punëdhënësit, mesazhet private që i keni dërguar dhe numrin e aplikimeve për punë që keni bërë.
Punët e Shenjuara!
Gjatë kohës sa kërkoni punë nga baza jonë e të dhënave, keni mundësi t'i ruani punët e preferuara në listën e punëve të shenjuara dhe t'i shikoni ato më vonë.
Fshieni Llogarinë tuaj!
Ju mund ta fshieni llogarinë tuaj në çdo kohë. Rezymeja juaj do të fshihet automatikisht nga baza e të dhënave.
   
  Kliko këtu për të krijuar llogarinë tuaj.
  KYÇUNI SI PUNËKËRKUES
Email Adresa
Fjalëkalimi
 
Keni harruar Fjalëkalimin?  |  Regjistrohu!  
  PUNËT E VEÇUARA
Internship- Marketing and Communication, Kosovë
Ingjinier i Ndërtimtaris, Kosovë
  KËSHILLA DHE UDHËZIME
Si të sillemi me menaxherët e rinj?

Menaxherët e rinj, ose të paktën ata që e kanë me pasion këtë punë, synojnë për t’u ngjitur shumë lart në karrierën e tyre dhe për të arritur majën sa më parë.
Punëkërkues, kujdes me aktivitetet në rrjetet sociale

"Numri i fotografive dhe videove seksualisht eksplicite, të cilat njerëzit i postojnë vet në internet, është tronditës”, thotë Max Drucker, CEO i Social Intelligence, duke përmendur gjërat shokuese që kompania e tij ka zbuluar.
Gjërat kyç për intervistë të suksesshme për punë

A ka kuptim të shkruhet për situatën momentale në tregun e punës?
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plotë apo i pjesërishëm në çfarëdo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com është i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot përkatëse janë marka tregtare të Ofertapune.com LLC.