KYQUNI Regjistrohuni Krko Pun  
Informatat e pundhnsit
2K Group

2K Group është një shoqëri që menaxhon kapitale dhe projekte te ndryshme duke pasur nën kontroll ose të asociuara një grup shoqërish tepër të suksesshme të cilat operojnë në fusha të ndryshme të ekonomisë rajonale si ndërtim, media, energjitike, industritë e teknologjive dhe komunikimit, industritë e përpunimit të drurit, etj. Në këtë mënyrë 2K Group që prej krijimit është evidentuar si një ndër grupet më të rëndësishëm që ushtrojnë aktivitetin në tregun Shqiptar duke arritur nivele të larta ekspertize dhe eksperience . Duke ofruar shërbime në zhvillim të biznesit, konsultime në strategji menaxhimi dhe marketingu, financë, zhvillim teknologjik, konsultim ligjor dhe shërbime IT. Zhvillimi i projekteve që nga studimi i fizibilitetit e deri në implementim zë vendin më të rëndësishëm aktualisht në aktivitetet e qendrës së grupit. Për shërbimet dhe projektet 2K Group mund të mbështetet në burime njerëzore, ekspertize, financiare, teknologjike dhe implementuese nga një rrjet i vendosur prej vitesh kompanish të saj.

Disponimi i një baze të gjerë e kompanive më të suksesshme dhe me eksperiencë në treg dhe koordinimi i burimeve në dispozicion e bën 2K Group liderin natyral në sferën e vet ,në ekonominë Shqiptare
Gjatë viteve të ardhshëm 2K Group do ti japë përparësi adoptimit të standarteve të etikës në marrëdhëniet e biznesit, investimeve për mbrojtjen e mjedisit, investimeve për zhvillimin e arsimit dhe sportit. Kjo strategji do të krijojë edhe bazat e vizionit dhe etikës së 2K Group për të siguruar jo vetëm suksesin financiar por edhe për tu kthyer në një faktor të rëndësishëm për zhvillimin pozitiv dhe përgatitjen e tregut Shqiptar për integrimin në ekonominë globale.

Kompania: 2K Group
Lloji i Kompanis: Pundhns
Personi kontaktues: 2K Group
Adresa: Ismail Qemali, Pallati Abissnet
Qyteti: Tiran
Kodi Postar:
Shteti: Shqipri
Tel: 04 256 022
Fax:
E-mail: jobs@2kgroup.com.al  [ Drgo mesazh privat] 
Web: http://www.2kgroup.com.al
Regjistruar me: 22/07/2006
Gjithsejt pun t shpallura: 1
Pr momentin t hapura: 0

Vendee e hapura t puns nga kjo kompani:

Asnj pun nuk sht gjetur nga ky pundhns.

Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. T gjitha t drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plot apo i pjesrishm n fardo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com sht i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot prkatse jan marka tregtare t Ofertapune.com LLC.