KYQUNI Regjistrohuni Krko Pun  
Detajet e puns
Verzioni pr shtypje  
Kompania: UCAB UCAB
 
Titulli: Inxhinier I energjetikës
Kategoria e puns: Inxhiniering [ T gjitha punt n kategorin Inxhiniering ]
Prshkrimi:
N.T.P . “UKAB” është kompani Kosovare me seli në Prishtinë, e cila ka perfaqësi ekskluzive të kompanive të mirënjohura botërore: Nexans, Cellpack, Moeller etj.

UKAB është active në implementimin e projekteve të ndryshme elektroenergjetike dhe të telekomunikacionit.

Për instalime të sistemeve dhe stabilimenteve të teknologjisë modern, ndërmarrja jonë është e interesuar të angazhoj kuadro profesionale të kualifikuar dhe të motivuar për pozitën e mëposhtme:

Inxhinier I energjetikës

Fushëveprimi:
- Dizajnimi, menaxhimi dhe implementimi I projekteve të energjetikës,
- Pjesëmarrje në instalime të sisteme elektroenergjetike,
- Përkrahje në përgaditjen e ofertave,
- Përkrahje shërbimit të shitjes.

Ofrojmë:
-        Fushëveprim interesant dhe mundësi të aftësimit professional,
-        Pozicion menaxhues,
-        Pagë atraktive
Shkathtsit: -        Fakullteti I kryer elektroteknik (ev. Absolvent) drejtimi I energjetikës,
-        Përvojë pune (e deshiruar),
-        Aftësi në organizimin e punës me vetiniciativë, në mënyrë të pavarur dhe në punët ekipore,
-        Të jetë I gatshëm të punoj edhe jashtë orarit,
-        Njohja e gjuhës angleze,
-        Banor I Prishtinës,
-        Preferohet mosha deri 35 vjeçare.
Gjuht e krkuara:
  • Shqip-Shum mir
  • Anglisht-Shum mir
Lloji i punsimit: Me orar t plot
Paga: E pacekur
 
Informatat tjera
 
Diploma: E Pacekur
Prvoja (vite): E pacekur
Lokacioni i puns: Prishtinë, Kosovë
Data e shpalljes: 30/03/2010 / Shikuar gjithsejt 6246 her
 
Kontakt informatat
Kompania: UCAB
Kontakt emri: Burim Uka
Kontakt udhzimet: N.P.T. UKAB fton të gjithë individët e interesuar t’I dërgojnë CV, referencat e punës dhe dëshmit tjera relevante në adresën elektronike ukab_pr@yahoo.com
Për më shumë informata mund të kontaktoni në numrat e telefonit: 038 520 498, 044 145 802 dhe 044 186 550.
 
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. T gjitha t drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plot apo i pjesrishm n fardo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com sht i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot prkatse jan marka tregtare t Ofertapune.com LLC.