KYQUNI Regjistrohuni Kërko Punë  
Detajet e lajmit
Lajmet aktuale | Lajmet e arkivuara | Kërko lajme

APPK–ja fillon me Trajnimet e Prokurimit

 Lajmet e Fundit
Rrisni shanset për punësim
Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.
(05/03/2013)
Rriten investimet turke në Kosovë
Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë
(05/12/2012)
Trego të gjitha lajmet >>
Nga APPK - 25/05/2007
Trajnimi i cili do të adresoj çështje praktike të prokurimit synon:

•        Ngritjen e vetĂ«dijes sĂ« kompanive pĂ«r rĂ«ndĂ«sinĂ« e njohurive nĂ« fushĂ«n e prokurimit,
•        PĂ«rgatitje e stafit pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r pĂ«rgatitje tĂ« ofertave, duke u ofruar trajnim praktik pĂ«r tĂ«rĂ« procesin e ofertimit,
•        Ngritjen e vetĂ«dijes pĂ«r nevojĂ«n e tĂ« kĂ«rkuarit mbĂ«shtetjes profesionale nĂ« pĂ«rgatitjen e ofertave ,
•        Ngritjen e vetĂ«dijes pĂ«r mundĂ«sitĂ« (qĂ« i parasheh Ligji i Prokurimit) pĂ«r mbrojtĂ«n e tĂ« drejtave nĂ« proceset e ofertimit.


Trajnimi do të shoqërohet me shembuj praktik që do e bëjnë më të lehtë të kuptuarit të materies së trajnimit.

Kush do ligjëroj ne Trajnim?

Trajnimi në Modulin nr. 1 do të mbahet nga Fatmir Rushiti, i cili në APPK është i angazhuar në cilësinë e Konsulentit të Prokurimit.
F. Rushiti ka ushtruar funksionin e Menaxherit te Prokurimit në disa prej ndërmarrjeve kryesore publike te Kosovës:

1.        Trepçë-prej muajit Janar, 2002- deri nĂ« Janar,2003;
2.        RTK- brenda njĂ« periudhe tĂ« shkurtĂ«r kohore Janar 2003- Mars-2003;
3.        PTK- prej muajit Mars,2003- Qershor, 2006

Ka kryer disa trajnime ne fushën e Prokurimit të avancuar dhe menaxhementit jashtë vendit.

Për informata më të hollësishme, mund te na kontaktoni në zyrat tona që gjinden në:
Rr. Andrea Gropa, pn.
Prishtinë (përball qebaptores “Sarajeva”), ose përmes
Tel: 038 24 34 74;
e-mail: info@appk.org
Kontakt email: info@appk.org
 
Më shumë detaje: http://www.appk.org
 
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plotë apo i pjesërishëm në çfarëdo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com është i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot përkatëse janë marka tregtare të Ofertapune.com LLC.