KYQUNI Regjistrohuni Krko Pun  
Detajet e lajmit
Lajmet aktuale | Lajmet e arkivuara | Krko lajme

Rrisni shanset për punësim

 Lajmet e Fundit
Rrisni shanset për punësim
Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.
(05/03/2013)
Rriten investimet turke në Kosovë
Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë
(05/12/2012)
Trego t gjitha lajmet >>
Nga - 05/03/2013
Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.
Sa herë ju ka ndodhur që pasi të aplikoni në një konkurs për punë ju të mos merrni asnjë përgjigje, e as të mos ftoheni në intervistë. Ju keni një kualifikim adekuat por CV-ja juaj nuk është në nivelin e duhur për ta bindur menaxherin e burimeve njerëzore. Kjo ndodhë pasi që punëdhënësit pranojnë mes 100 dhe 300 aplikime për çdo konkurs që ata shpallin që nënkupton që CV-ja juaj ka maksimum 1 minutë të impresionoj punëdhënësin. Në shumicën e rasteve, në intervistë ftohen maksimum 10 persona.

Nuk është personi me i kualifikuar ai qe e pranon thirrjen për interviste! Është ai i cili ka aplikuar me CV-në më efektive. Nuk është personi me i kualifikuar ai i cili e fiton vendin e punës! Është ai i cili ka arritur më së miri t’i bindë panelin intervistues për aftësitë e tij.

Mënyra se si CV-ja juaj përgatitet dhe shkruhet, dhe përshtypja që len ajo te punëdhënësi e determinojnë mundësin tuaj për punësim.

Përgatituni për aplikime me te denjët dhe rritni shanset për punësim duke ndjekur kursin 2 ditore me temën “Përgatitja e CV-së, Letrës motivuese dhe Teknikat efektive për intervistë”,

Trajnimi mbahet në Cambridge School Training Center më datat 15-16 Shkurt 2013.

Për më shumë informata rreth përmbajtjes së kursit klikoni ne linkun në vijim:
http://cambridge-ks.com/?cid=1,70&app=cms
 
M shum detaje: http://cambridge-ks.com/?cid=1,70&app=cms
 
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. T gjitha t drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plot apo i pjesrishm n fardo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com sht i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot prkatse jan marka tregtare t Ofertapune.com LLC.