KYQUNI Regjistrohuni Kërko Punë  
Detajet e lajmit
Lajmet aktuale | Lajmet e arkivuara | Kërko lajme

Arrihet partneritet në mes OfertaPune.com dhe APPK

 Lajmet e Fundit
Rrisni shanset për punësim
Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.
(05/03/2013)
Rriten investimet turke në Kosovë
Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë
(05/12/2012)
Trego të gjitha lajmet >>
Nga OfertaPune.com - 10/03/2007
Që nga data 1 Mars 2007 me anë të përkrahjes financiare nga Organizata Gjermane AGEF dhe me qëllim të përkrahjes së punësimit në Kosovë, zhvillimit ekonomik dhe avansimit të mëtejmë të instrumenteve për ndërmjetësim në punësim Oferta Pune dhe Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit në Kosovë hyjnë në partneritet për zhvillimin dhe profesionalizmin e mëtutjeshëm të shërbimeve të "Oferta Pune".

OfertaPune.com e cila ka filluar punën is pilot projekt qysh nga viti 2003 si webfaqja e parë shqiptare në botë që ofron enkas shërbime të fokusuara në informim dhe ndërmjetësim punësimi, ka qenë dhe vazhdon të jetë webfaqja e parë për nga vizitueshmeria sa i perket këtij lloji të sherbimit. Kohëve te funditt është vërejtur një ngritje e madhe e numrit të vizitore të cilë jane duke gjeneruar mbi 1 000 000 hits në muaj.

Ky partnerit dhe angazhimi i mëtutjeshëm nga ana e personelit të OfertaPune.com do të i kontriboj në rend të parë punëkërkuesve dhe punëdhënsëve.
 
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plotë apo i pjesërishëm në çfarëdo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com është i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot përkatëse janë marka tregtare të Ofertapune.com LLC.