KYQUNI Regjistrohuni Krko Pun  
Detajet e lajmit
Lajmet aktuale | Lajmet e arkivuara | Krko lajme

EPMG në koordinim me APPK-në vazhdon me Trajnimet në fushën e Prokurimit

 Lajmet e Fundit
Rrisni shanset për punësim
Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.
(05/03/2013)
Rriten investimet turke në Kosovë
Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë
(05/12/2012)
Trego t gjitha lajmet >>
Nga European Project Management Group - EPMG - 02/10/2007
"EPMG në koordinim me APPK-në vazhdon me Trajnimet në fushën e Prokurimit

Tema e trajnimit të radhës:
“Përgatitja e Ofertës për Konkurrim në Tenderët e Hapur për Shërbime"
"

Trajnimi, që planifikohet të filloj më datën 10.10.2007 është i dizajnuar për Kompanitë Private që konkurrojnë në Tenderët për Shërbime, për Institucione Publike dhe Individ te interesuar për zgjerim të njohurive praktike në fushën komplekse të Prokurimit.

Trajnimi i cili do të adresoj çështje praktik, synon:
•        Ngritjen e vetëdijes për rëndësinë e njohurive në fushën e prokurimit;
•        Përgatitjen e stafit përgjegjës për përgatitje të ofertave për konkurrim ne Tenderët për Shërbime, duke u ofruar trajnim praktik për tërë procesin e tenderimit;
•        Analalizë të vlerësimit të ofertave;
•        Ngritjen e vetëdijes për nevojën e të kërkuarit të mbështetjes në përgatitjen profesionale të Ofertave;
•        Ngritjen e vetëdijes për mundësitë e Ankesave (që i parasheh Ligji i Prokurimit i Kosovës) për mbrojtën e të drejtave në proceset e tenderimit;
•        Aspekte praktike te reflektimit të Ligjit të Prokurimit Publik të Kosovës në gjithë procesin e tenderimit.

Trajnimi do të shoqërohet me shembuj praktik që do e bëjnë më të lehtë të kuptuarit të materies së trajnimit.

Fushat kryesore qe do mbulohen me shembuj konkretë janë:
•        Kontratat e shërbimeve për Trajnime;
•        Kontratat e Sigurimeve (Sigurimi i Automjeteve, Sigurimi Shëndetësor);
•        Kontratat për shërbimet tjera Konsulente;
•        Kontratat për Mirëmbajte, dhe
•        Kontratat Afatgjata.

Për informata më të hollësishme, mund te na kontaktoni në zyrat tona që gjenden në:
Rr. Andrea Gropa, p.n
Prishtinë (përball qebaptores “Sarajeva”), ose përmes
Tel: 038 24 34 74;
E-mail: info@appk.org,
www.appk.org
Kontakt email: info@appk.org
 
M shum detaje: http://www.appk.org
 
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. T gjitha t drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plot apo i pjesrishm n fardo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com sht i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot prkatse jan marka tregtare t Ofertapune.com LLC.