KYQUNI Regjistrohuni Kërko Punë  
Detajet e lajmit
Lajmet aktuale | Lajmet e arkivuara | Kërko lajme

Jo 5 Mega Piksela mirëpo 12 Mega Piksela

 Lajmet e Fundit
Rrisni shanset për punësim
Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.
(05/03/2013)
Rriten investimet turke në Kosovë
Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë
(05/12/2012)
Trego të gjitha lajmet >>
Nga OfertaPune.com - 11/04/2007
"Kamera e cila do të i dhurohet falas punëkërkuesit apo punëdhënësit fatlum nuk do të jetë 5 Mega Piksela mirepo 12 Mega Piksela. Është bërë nje gabim në porosi nga ana e kompanis ku është porositur kamera. "
Në vend që të dërgojn kamerën 5 Mega Piksela kanë dërguar kamerën me 12 Mega Piksela. Kompania është njoftuar për gabimin e bërë, të cilët madje edhe kanë kërkuar falje për gabimin e bërë. Kompania ku është porositur kamera kanë ofruar që të i mbulojn hargjimet e postës nëse ne e kthejm mbrapa për ta ndërruar me kamerën e porositur ose nëse ne nuk duam ta kthejm produktin e dërguar gabimisht atëherë atë edhe mund ta mbajm duke pasur parasyshë se produkti i dërguar është më i mirë se që është paguar.

Ne natyrisht pranuam ta mbajm kamerën e dërguar!!!


 
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plotë apo i pjesërishëm në çfarëdo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com është i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot përkatëse janë marka tregtare të Ofertapune.com LLC.