KYQUNI Regjistrohuni Krko Pun  
Detajet e lajmit
Lajmet aktuale | Lajmet e arkivuara | Krko lajme

OfertaPune.com & APPK në panairin "Karrierë me kompetencë"

 Lajmet e Fundit
Rrisni shanset për punësim
Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.
(05/03/2013)
Rriten investimet turke në Kosovë
Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë
(05/12/2012)
Trego t gjitha lajmet >>
Nga OfertaPune.com - 17/04/2007
"OfertaPune.com dhe Agjensioni i Përkrahjes se Punësimit në Kosovë APPK së bashku marrin pjesë në panairin "Karrier me Kompetencë" të organizuar nga CEO Congress Event Organization."
Panairin është duke u mbajtur prej datës 17 deri më 20 Prill 2007 në Sallën e Kuqe në Prishtinë. I ftojm të gjithë punëkërkuesit dhe punëdhënësit që të vizitojn përsonelin e OfertaPune.com dhe Agjensioni i Përkrahjes se Punësimit në Kosovë APPK ku do të kenë rastin të informohen më gjërë për shërbimet që ofrojm dhe do të ofrojm në të ardhmën e afërme.
 
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. T gjitha t drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plot apo i pjesrishm n fardo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com sht i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot prkatse jan marka tregtare t Ofertapune.com LLC.