KYQUNI Regjistrohuni Kërko Punë  
Detajet e lajmit
Lajmet aktuale | Lajmet e arkivuara | Kërko lajme

Projekti per krijimin e vendeve te punes

 Lajmet e Fundit
Rrisni shanset për punësim
Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.
(05/03/2013)
Rriten investimet turke në Kosovë
Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë
(05/12/2012)
Trego të gjitha lajmet >>
Nga UNDP - 24/05/2007
Punëdhënësit mund të aplikojnë për shprehje të interesimit, me anë te formave aplikuese që gjenden në Zyret e Punësimit. Projekti për Gjenerim të Punësimit do të ndihmoj në mënyre financiare Palët e interesuara të cilët do të trajnojnë/punësojnë punëkërkuesit. Projekti për Gjenerim të Punësimit prezanton katër lloje të skemave:

Udhezuesi operativ;
Aplikacioni
Trajnimi në Punë
Trajnimi para-punësimit
Subvencinet e Punësimit
Skema për Praktikant

Kriteret e aplikimit për Punëdhënësit/Ndërmarrjet:

* Punëdhënësit (Ndërmarrjet dhe OJQ-të) duhet të jenë të regjistruara në MTI,
* Punëdhënësit duhet të nënshkruajnë Marrëveshjen e Mirëkuptimit me UNDP-në dhe MPMS-në
* Punëkërkuesit duhet të jenë të regjistruar si punëkërkues në Zyrën e Punësimit,

Kriteret për punëkërkuesit:

* Punëkërkuesit duhet të jenë të regjistruar në zyre të punësimit (afati i regjistrimit përcaktohet në bazë të skemës për të cilën aplikohet)
* Punëkërkuesit duhet të jenë nën moshën 30 vjeçare
* Punëkërkuesit të jenë pa përvoje pune

Ku të aplikohet:

* Të gjithë punëdhënësit e interesuar mund të aplikojnë në Zyret për përzgjedhjen e kandidatëve
* Të gjitha aplikacionet të dorëzohen në Zyret e Punësimit. UNDP/MPMS do të kontaktojnë vetëm punëdhënësit e listës së ngushtë;
 
Më shumë detaje: http://www.kosovo.undp.org/?cid=2,3,182
 
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plotë apo i pjesërishëm në çfarëdo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com është i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot përkatëse janë marka tregtare të Ofertapune.com LLC.