Jobs in Administrative/Zyre (1 n 5 nga 5)
Data Titulli Kompania Lokacioni
  Dec 12 Auditues i Brendshëm Fashion Avenue& Mercato Tiranë - Shqipëri
  Dec 10 Specialiste Finance Fashion Avenue& Mercato Tiranë - Shqipëri
  Mar 21 Nënpunës Zyre Operativ në Sektorin e Transportit (M) Recruiting Work Italy Durres - Shqipëri
  Mar 21 Nënpunës Zyre Operativ në Sektorin e Transportit (M) Recruiting Work Italy Durres - Shqipëri
  Oct 2 Operatore kompjuteri Royal Center Tiranë - Shqipëri
    Selekto t gjitha / Deselekto t gjitha     
Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. T gjitha t drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plot apo i pjesrishm n fardo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com sht i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot prkatse jan marka tregtare t Ofertapune.com LLC.