Lista e lajmeve (1 në 15 nga 15)
Data e shpallur  Titulli i Lajmit  Autori i lajmit 
Mar 10 Arrihet partneritet në mes OfertaPune.com dhe APPK OfertaPune.com

Arrihet partnerit me qëllimi të zhvillimit të shërbimeve të OfertaPune.com ne mes të OfertaPune.com dhe Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit në Kosovë

Mar 27 RSS Sherbime: Paraqitni punët në webfaqen tuaj OfertaPune.com

Nëse ju si punëdhënës doni të i paraqitni punët e shpallura nga ju në webfaqen tuaj apo në një webfaqe tjetër OfertaPune.com ju mundëson kete përmes RSS shërbimeve.

Apr 11 Jo 5 Mega Piksela mirëpo 12 Mega Piksela OfertaPune.com

Kamera e cila do të i dhurohet falas punëkërkuesit apo punëdhënësit fatlum nuk do të jetë 5 Mega Piksela mirepo 12 Mega Piksela. Është bërë nje gabim në porosi nga ana e kompanis ku është porositur kamera.

Apr 17 OfertaPune.com & APPK në panairin "Karrierë me kompetencë" OfertaPune.com

OfertaPune.com dhe Agjensioni i Përkrahjes se Punësimit në Kosovë APPK së bashku marrin pjesë në panairin "Karrier me Kompetencë" të organizuar nga CEO Congress Event Organization.

May 24 Projekti per krijimin e vendeve te punes UNDP

Projekti për Gjenerimin e Punësimit i UNDP-së dhe Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) ftojnë për shprehje të interesimit kompanitë private, subjektet publike, institucionet qeveritare dhe OJQ-të, të cilat janë të interesuara për trajnimin/punë

May 25 APPK–ja fillon me Trajnimet e Prokurimit APPK

Trajnimi “ Përgatitja e Ofertës për konkurrim në tenderët e hapur për furnizim” që fillon të martën, më 29.05.2007 është dizajnuar për kompanitë që konkurrojnë në tenderët publik.

Jun 4 Fituesi i lojës shpërblyese ofertapune.com

Më datën 01.06.2007 (e premte) u bë përzgjedhja e fituesit fatlum të lojës tonë shpërblyese.

Oct 2 EPMG në koordinim me APPK-në vazhdon me Trajnimet në fushën e Prokurimit European Project Management Group - EPMG

EPMG në koordinim me APPK-në vazhdon me Trajnimet në fushën e Prokurimit Tema e trajnimit të radhës: “Përgatitja e Ofertës për Konkurrim në Tenderët e Hapur për Shërbime"

Jan 29 Ngarko foto portretin tuaj Oferta Pune

Gjatë shumë aplikimeve në punët e shpallura është kërkuar nga punëdhënësit që të dërgohet edhe foto portreti i punëkërkuesit.

Jan 29 Oferta Pune me pamje të re Oferta Pune

Eshtë aktivizuar një pamja e re e Oferta Pune e cila është e leht në navigim dhe më e shpejt në shletim.

Aug 3 Gjermania ofron lehtësime për punësim

Prej 1 gushtit të këtij viti në Gjermani janë vendosur lehtësime në parakushtet ligjore për punësim të ekspertëve me kualifikime të larta, ka njoftuar Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë.

Oct 8 Shtohen investimet gjermane në Kosovë Koha.net

Gjermania është donatori i dytë më i madh në Kosovë. Qysh prej përfundimit të luftës, ajo ka investuar në Kosovë 230 milionë euro në sektorë të ndryshëm ekonomik dhe shoqëror.

Nov 9 Kosova do të marrë ndihma të reja financiare Koha.net

Prishtinë, 8 nëntor - Institucionet ndërkombëtare financiare do të ndihmojnë me më shumë se 30 miliardë euro rimëkëmbjen ekonomike në vendet e Evropës Lindore dhe Juglindore, përfshirë edhe Kosovën.

Dec 5 Rriten investimet turke në Kosovë Profit.al

Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë

Mar 5 Rrisni shanset për punësim

Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.

Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plotë apo i pjesërishëm në çfarëdo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com është i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot përkatëse janë marka tregtare të Ofertapune.com LLC.