Lista e lajmeve (1 në 15 nga 15)
Data e shpallur  Titulli i Lajmit  Autori i lajmit 
May 25 APPK–ja fillon me Trajnimet e Prokurimit APPK

Trajnimi “ Përgatitja e Ofertës për konkurrim në tenderët e hapur për furnizim” që fillon të martën, më 29.05.2007 është dizajnuar për kompanitë që konkurrojnë në tenderët publik.

Mar 10 Arrihet partneritet në mes OfertaPune.com dhe APPK OfertaPune.com

Arrihet partnerit me qëllimi të zhvillimit të shërbimeve të OfertaPune.com ne mes të OfertaPune.com dhe Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit në Kosovë

Oct 2 EPMG në koordinim me APPK-në vazhdon me Trajnimet në fushën e Prokurimit European Project Management Group - EPMG

EPMG në koordinim me APPK-në vazhdon me Trajnimet në fushën e Prokurimit Tema e trajnimit të radhës: “Përgatitja e Ofertës për Konkurrim në Tenderët e Hapur për Shërbime"

Jun 4 Fituesi i lojës shpërblyese ofertapune.com

Më datën 01.06.2007 (e premte) u bë përzgjedhja e fituesit fatlum të lojës tonë shpërblyese.

Aug 3 Gjermania ofron lehtësime për punësim

Prej 1 gushtit të këtij viti në Gjermani janë vendosur lehtësime në parakushtet ligjore për punësim të ekspertëve me kualifikime të larta, ka njoftuar Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë.

Apr 11 Jo 5 Mega Piksela mirëpo 12 Mega Piksela OfertaPune.com

Kamera e cila do të i dhurohet falas punëkërkuesit apo punëdhënësit fatlum nuk do të jetë 5 Mega Piksela mirepo 12 Mega Piksela. Është bërë nje gabim në porosi nga ana e kompanis ku është porositur kamera.

Nov 9 Kosova do të marrë ndihma të reja financiare Koha.net

Prishtinë, 8 nëntor - Institucionet ndërkombëtare financiare do të ndihmojnë me më shumë se 30 miliardë euro rimëkëmbjen ekonomike në vendet e Evropës Lindore dhe Juglindore, përfshirë edhe Kosovën.

Jan 29 Ngarko foto portretin tuaj Oferta Pune

Gjatë shumë aplikimeve në punët e shpallura është kërkuar nga punëdhënësit që të dërgohet edhe foto portreti i punëkërkuesit.

Jan 29 Oferta Pune me pamje të re Oferta Pune

Eshtë aktivizuar një pamja e re e Oferta Pune e cila është e leht në navigim dhe më e shpejt në shletim.

Apr 17 OfertaPune.com & APPK në panairin "Karrierë me kompetencë" OfertaPune.com

OfertaPune.com dhe Agjensioni i Përkrahjes se Punësimit në Kosovë APPK së bashku marrin pjesë në panairin "Karrier me Kompetencë" të organizuar nga CEO Congress Event Organization.

May 24 Projekti per krijimin e vendeve te punes UNDP

Projekti për Gjenerimin e Punësimit i UNDP-së dhe Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) ftojnë për shprehje të interesimit kompanitë private, subjektet publike, institucionet qeveritare dhe OJQ-të, të cilat janë të interesuara për trajnimin/punë

Mar 5 Rrisni shanset për punësim

Mësoni si ta përgatisni CV-në tuaj profesionalisht përmes trajnimit të ofruar nga Cambridge School Training Center.

Dec 5 Rriten investimet turke në Kosovë Profit.al

Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa të Turqisë

Mar 27 RSS Sherbime: Paraqitni punët në webfaqen tuaj OfertaPune.com

Nëse ju si punëdhënës doni të i paraqitni punët e shpallura nga ju në webfaqen tuaj apo në një webfaqe tjetër OfertaPune.com ju mundëson kete përmes RSS shërbimeve.

Oct 8 Shtohen investimet gjermane në Kosovë Koha.net

Gjermania është donatori i dytë më i madh në Kosovë. Qysh prej përfundimit të luftës, ajo ka investuar në Kosovë 230 milionë euro në sektorë të ndryshëm ekonomik dhe shoqëror.

Kushtet e përdorimit | Politikat e intimitetit | Rreth nesh | Përkrahja | Na rekomandoni | Bizneset

Copyright © 2003-2010. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Riprodhimi i plotë apo i pjesërishëm në çfarëdo lloj forme apo mediumi pa autorizimin me shkrim nga Ofertapune.com është i ndaluar. Oferta Pune, Ofertapune.com si dhe logot përkatëse janë marka tregtare të Ofertapune.com LLC.